Tegelmäster > Upptäck Byserien- Nya fasadtegel 2024

Upptäck Byserien-
Nya fasadtegel 2024

Ur inspiration från naturen på Jylland, de karaktäristiska vita
sandstränderna och det magiska ljuset har vi tagit fram Byserien.

Byserien

Vägen framåt är koldioxidneutral - Välj BrickECO™

På Tegelmäster har vi börjat resan mot en helt klimatneutral tegelsten. Brick ECO  är tillverkat i en klimatneutral process där bränning sker med biogas, den har exakt samma egenskaper och utseende som traditionellt tillverkat tegel, men klimatavtrycket är betydligt mindre.  Att bygga något som är beständigt, håller länge och kan återbrukas utan att rivas borde vara självklart — det är smart både för klimatet och plånboken. Välj brickECO™ för små avtryck, men stora intryck. Ladda ner våra EPD:er under Hållbarhet.

Filter

I hjärtat av Lunds östra stadsentré blomstrar nu ett inspirerande exempel på framtidens boende. Med projektet "Lundaportens trädgårdsstad" har Liljewall tillsammans med OBOS Sverige AB, Lunds Kommuns Fastighets AB och Gunilla Svensson Arkitektkontor AB, skapat inte bara bostäder utan ett hem för gemenskap, hållbarhet i närhet av naturlig njutning.

”Samspelet mellan vegetation och tegel var i fokus i projektet Lundaportens trädgårdstad. Den biologiska mångfalden var även en viktig del...

phone
chat