Tegelmäster > Brick Academy

Brick Academy

Tegelmäster vill vara mer än endast din leverantör av tegel. Därför delar vi gärna med oss av vårt expertkunnande genom utbildningar och aktiviteter. De passar dig som är arkitekt och projekterar för tegelfasader. Dessutom får du tillfälle att ställa frågor relaterade till ditt eget projekt.

Vi erbjuder 40-60 minuters utbildningar i fyra steg med tekniska lösningar och användbara idéer. Utbildningarna kan skräddarsys efter dina kunskapsbehov och nivå. De går även att kombinera med varandra.

  • Grundkurs Tegel
  • Att välja Tegel
  • Tekniska lösningar & detaljer
  • Hållbarhet & Ekonomi

Kostnadsfria utbildningar

Vi vill vara mer än endast din leverantör av tegel. Därför delar vi gärna med oss av vårt expertkunnande genom utbildningar och event. Vi erbjuder utbildningar i fyra steg med tekniska lösningar och användbara idéer. Utbildningarna kan skräddarsys efter dina kunskapsbehov och nivå. De går även att kombinera med varandra. Våra utbildningar passar dig som är arkitekt och projekterar för tegelfasader. Dessutom får du tillfälle att ställa frågor relaterade till ditt eget projekt. De kan genomföras digitalt, hos Tegelmäster eller på önskad plats.

Tegelsafari & andra aktiviteter

Anmäl dig till någon av våra aktiviteter, exempelvis Tegelsafari. Bli inspirerad och få information och tips om hur du kan tänka i dina tegelprojekt. Tillsammans med specialister på tegel och murverk besöker du och kollegor i branschen både byggplatser och färdiga objekt. Lunch eller fika ingår och många tillfällen till diskussion och frågor.

Vill du gå en kostnadsfri utbildning?

Prata med oss så skräddarsyr vi utbildningen efter dina behov.
phone
chat