Tegelmäster > Brick Academy

Brick Academy

Tegelmäster vill vara mer än endast din leverantör av tegel. Därför delar vi gärna med oss av vårt expertkunnande genom utbildningar och aktiviteter. De passar dig som är arkitekt och projekterar för tegelfasader. Dessutom får du tillfälle att ställa frågor relaterade till ditt eget projekt.

Vi erbjuder 40-60 minuters utbildningar i fyra steg med tekniska lösningar och användbara idéer. Utbildningarna kan skräddarsys efter dina kunskapsbehov och nivå. De går även att kombinera med varandra.

  • Grundkurs Tegel
  • Att välja Tegel
  • Tekniska lösningar & detaljer
  • Hållbarhet & Ekonomi

Vi ser helst att ni är flera, minst tre personer, från varje kontor som anmäler sig till utbildningen.

Kostnadsfria utbildningar

Vi vill vara mer än endast din leverantör av tegel. Därför delar vi gärna med oss av vårt expertkunnande genom utbildningar och event. Vi erbjuder utbildningar i fyra steg med tekniska lösningar och användbara idéer. Utbildningarna kan skräddarsys efter dina kunskapsbehov och nivå. De går även att kombinera med varandra. Våra utbildningar passar dig som är arkitekt och projekterar för tegelfasader. Dessutom får du tillfälle att ställa frågor relaterade till ditt eget projekt. De kan genomföras digitalt, hos Tegelmäster eller på önskad plats. Vi ser helst att ni är flera från ert kontor som tillsammans går utbildningen.

Tegelsafari & andra aktiviteter

Anmäl dig till någon av våra aktiviteter, exempelvis Tegelsafari. Bli inspirerad och få information och tips om hur du kan tänka i dina tegelprojekt. Tillsammans med specialister på tegel och murverk besöker du och kollegor i branschen både byggplatser och färdiga objekt. Lunch eller fika ingår och många tillfällen till diskussion och frågor.

Tegelbruksbesök intresseanmälan

Vi på Tegelmäster vill bjuda dig som är arkitekt, beställare eller kund hos oss på en resa till våra tegelbruk! Vi arrangerar resor i mindre grupper med buss tur & retur från Malmö till ett av våra tegelbruk i Danmark. Se hur hela tegeltillverkningen ser ut – från blöt lera till bränt tegel, redo för frakt. Det blir en heldag med mycket information och glatt humör! En rolig aktivitet för hela ditt kontor! Vill du följa med? Anmäl ditt intresse och vi återkommer med förslag på datum och andra detaljer inför resan.

Vill du gå en kostnadsfri utbildning?

Prata med oss så skräddarsyr vi utbildningen efter dina behov.
phone
chat