Ermin Fetahovic är en glad och lättsam person som bjuder på sig själv i vårt första möte och väcker ett intresse av att vilja lära känna honom mer.

Hur hamnade du här hos Tegelmäster?
Min naturliga fallenhet för matematik och fascination för arkitektur ledde mig till utbildningen som Byggnadsingenjör vid Campus Helsingborg, delar Ermin med sig. Efter examen 2018 har jag arbetat i en liknande roll som denna, med fokus på tegel och murverk, vilket jag verkligen trivs med.

Vad gör dig till en god kollega och medarbetare på Tegelmäster?
Min inställning är alltid vara hjälpsam och jag brinner för att hitta kreativa lösningar på problem. Jag tycker om att ta mig an utmaningar och ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med mina nya kollegor på Tegelmäster. Min tidigare erfarenhet i liknande roll på Randers Tegl är så klart en värdefull tillgång i mitt arbete som konstruktör här på Tegelmäster.

Vilket är ditt drömprojekt?
Det finns så många inspirerande projekt därute! Om jag måste välja ett, skulle jag säga att The Technical Administration Building of Hoechst AG, helt byggt i tegel, väldigt fascinerande. Även den historiskt betydande Babylon Ischtar Gate är inspirerande.

Vem är det vi får som kollega?
Jag föddes i Serbien, men har vuxit upp i Landskrona sedan jag var 7 år. På fritiden älskar jag att springa, spela spel, läsa och spela gitarr. Det som inspirerar mig mest i mitt arbete är möjligheten att bli utmanad och att få tänka fritt och kreativt.

Vi ser fram emot att Ermin börjar hos oss den 8/1 -2024.
Varmt välkommen till oss!