Tegelmäster > Brick Academy > Aktiviteter > Tegelsafari Malmö

Tegelsafari Malmö

Tegelmäster presenterar Tegelsafari i samarbete med Skanska Fastigheter, Restaurera och Wingårdhs. En del av satsningen #malmointhemaking

Under rundvandringen berör vi arkitekturens konster och byggande i tegel utifrån ett historiskt och nutida perspektiv. Vi promenerar med start ifrån Varvsstaden och historien kring Kockums, över klaffbron längs Beijerskajen för att utforska Well- certifierade Epic tillsammans med Skanska och Lantmännens Kvarteret Triton med Wingårdhs. Ibland paviljonger och grönskande terrasser välkomnar vi samtal kring framtidens utmaningar gällande hållbara materialval och återbruk.

Under eftermiddagen får du lyssna på såväl arkitektens vision, som byggherrens tankar kring hållbarhet och framtidens utmaningar. Tegelmäster hoppas denna eftermiddag få bjuda på en inspirerande Tegelsafari tillsammans med Skanska Fastigheter, Restaurera och Wingårdhs.

Tegelsafari riktar sig främst mot personer inom stadsbyggnads- och byggbranschen. Anmälan krävs och antal platser är begränsat till 40 personer.

Anmäl dig här!

Datum: 20/9 2023
Tid: 13.00
Plats: Jagaregatan 6

Kommande aktiviteter

phone
chat