Webinar: Cityringen i Köpenhamn

Varmt välkommen att delta på ett spännande webinar med Kristian Winther, en nyckelmedlem i Arups globala arkitekturteam sedan 2007, med bas i Köpenhamn. En kreativ ledare som utformat ett brett utbud av innovativa, prisbelönta transport- och stadsprojekt i Europa, Australien och Östasien.

Kristian är utbildad arkitekt och kombinerar sin tekniska kunskap och användarcentrerade fokus med en djup förståelse för städer och att leverera visionära projekt, såsom Triangeln i  Malmö och Köpenhamns revolutionerande transportprojekt; Cityringen och tunnelbanan Nordhavn.

Under webinaret berättar Kristian om Cityringen, de arkitektoniska idéerna bakom projektet och hur de har använt olika material, som tegel, för att ge stationerna en speciell arkitektonisk identitet. Cityringen består av 17 nya tunnelbanestationer i Köpenhamn.

Stationerna är utformade utifrån en delfilosofi, så att alla stationer baseras på samma arkitektoniska komponenter. Varje station har sin egen identitet som återspeglar stationens urbana sammanhang. Missa inte chansen att lyssna på Kristian!

(Webinaret är kostnadsfritt och kommer att hållas på engelska)

Onsdag 2 december kl. 11:00-11:45

Anmäl dig till webinaret här