PROJEKTSÄLJARE TILL STOCKHOLM/UPPSALA

I din roll som projektsäljare kommer du att ansvara för försäljningen av Tegelmästers produkter med distrikt Stockholm-Mälardalen. Tegelmäster AB har en marknadsledande position inom fasadtegel, tegelbalkar, kramlor, armering, glidskikt, konsoler och murbruk. Företaget grundades 1999 och ägs av Egernsund Tegl och Petersen Tegl. Försäljningen sker i huvudsak i Sverige och företaget omsätter ca 280 MSEK och har i dagsläget 26 medarbetare. Huvudkontoret och utställning ligger i Malmö. Regionala kontor och showroom finns i Mölndal, Stockholm och Luleå.


TEGELMÄSTER SÖKER PROJEKTSÄLJARE TILL STOCKHOLM/UPPSALA

Tegelmäster AB är en långsiktig aktör med stort kundfokus. Vår värdegrund SPEAK – Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet, ska prägla allt vi gör och finnas som en röd tråd i vårt dagliga arbete. Med SPEAK i blodet kan var och en av oss bli en riktig Tegelmäster!

 Arbetsbeskrivning

I din roll som projektsäljare kommer du att ansvara för försäljningen av Tegelmästers produkter med distrikt Stockholm-Mälardalen. Du kommer löpande att ha kontakt med beställare, arkitekter, konstruktörer och entreprenörer. Arbetet innebär att marknadsföra och informera om fördelarna med företagets produktsortiment samt att ständigt utveckla befintliga affärsrelationer. Det ingår även att fungera som tekniskt stöd och support och ge förslag på alternativa lösningar när så behövs. Det krävs en konsultativ läggning samtidigt som man sätter affärsnyttan i centrum. Det gäller att både kunna anpassa sig och ta order samt att diskutera och föreslå nödvändiga förbättringsåtgärder på ett effektivt sätt. Du är ambassadör för Tegelmäster och sätter alltid företagets och kundens bästa i fokus.

Det finns ett showroom på Studio B3 i centrala Stockholm där du visar produkterna och håller kundmöten. Vi har även ett försäljningskontor i Kista där du utgår ifrån.

 Vem är du?

Vi söker efter dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom byggnadssektorn. Du är van vid att arbeta strukturerat med långa säljprocesser och tycker att det är stimulerande att få vara med och påverka. Kanske har du erfarenhet från ett byggföretag, arkitektföretag och kunskaper om fasadmaterial. Det är viktigt att du har förståelse för den komplicerade byggprocessen från projektets initiala dokument- och planeringsfas till leverans och produktionsstart. Du kommunicerar med vana och skicklighet med beställare, arkitekter, konstruktörer och entreprenörer. För att lyckas i tjänsten är det en förutsättning att du är noggrann, engagerad, lyhörd och kommunikativ samt har ett starkt affärsintresse.

Vidare ser vi gärna att du är analytisk och tycker att det är motiverande att ge kunderna din support samt tekniskt stöd. Det är också en fördel om du är prestigelös och kan hantera såväl stora som små uppgifter.

Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet och är van vid att kommunicera på engelska.

Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett självständigt, stimulerande och utåtriktat arbete med bra villkor i ett stabilt företag med kvalitetsprodukter. Tjänsten har en stor utvecklingspotential då företaget verkar i en bransch som har en stark tillväxt och där Tegelmäster har ett mycket starkt varumärke på sin marknad.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Stefan Wallmark, regionchef, 0735–063723, stefan.wallmark@tegelmaster.se

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

Skicka din ansökan till, jobb@tegelmaster.se