Logistikkoordinator till Malmö

Om Tegelmäster
Tegelmäster grundades 1999 som representant för fem olika tegelbruk. 2013 tillkom Petersen Tegl, Danmarks enda kolbrännande tegelbruk, som ägare. Detta gav Tegelmäster bredast tänkbara sortiment och erfarenheter som går tillbaka till 1700-talet. Tegelmäster har all den specialkunskap om tegel och murverk som krävs i olika projekt. De arbetar nära sina kunder och bidrar med kompetens och erfarenhet. De erbjuder allt från enskilda produkter till komplett leverans av samtliga ingående delar i murverket. Tegelmäster har också en rad servicetjänster för att underlätta och säkerställa tegelprojekt.

Nu utökar Tegelmäster sin arbetsstyrka med en Logistikkoordinator. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du under de första sex månaderna kommer vara anställd av EMPLOID med goda chanser att bli överrekryterad.

Om rollen:
I rollen som Logistikkoordinator är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera biltransporter och hålla god översikt över hela kedjan i logistikflödet. Du kommer tillhöra ett team av innesäljare och kommer ha löpande kontakt med kunder, speditörer och medarbetare. Detta innebär att du kommer kommunicera såväl internt som externt gällande eventuella förseningar, ändringar eller påverkningar av order samt följa upp och rapportera dessa. Utöver detta innebär rollen följande:

– Planera, hantera och följa upp order och volymer
– Kommunicera internt och externt vid eventuella förseningar, ändringar
– Hantera reklamationsärenden
– Vara behjälplig vid uppföljningar och förhandlingar med speditörer
– Kontinuerligt dokumentera ditt arbete för att sedan rapportera vidare till berörda parter

Din profil
För att trivas i rollen som logistikkoordinator är det viktigt att du har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är social, service minded och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du uppskattar en arbetsmiljö där medarbetarna hjälps åt och ser lösningar istället för problem. Eftersom rollen som logistikkoordinator är en ny roll på Tegelmäster är det av största vikt att du är en person som motiveras av att få skapa rutiner och arbetssätt som möjliggör effektivt arbete samtidigt som du är utvecklingsorienterad och ständigt söker förbättringar.

Dina kompetenser
För att vara framgångsrik i rollen som logistikkoordinator tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta i byggbranschen ses det som ett plus. Utöver detta krävs:

– Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
– Du förstår och talar någorlunda danska
– Goda kunskaper i Excel

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Logistikkoordinator, logistik, koordinator, orderhantering, administratör, kundtjänst, Malmö, Lund, Skåne