Junior Säljare till Tegelmäster i Göteborg

Har du jobbat med försäljning några år? Är du nyutexaminerad säljare eller byggingenjör? Har du jobbat några år inom bygg och söker nya utmaningar?

Tegelmäster letar just nu en säljare i Göteborg. Vi söker en person med liten eller några års arbetslivserfarenhet. En person som vill formas och växa tillsammans med oss. Kan du inget om tegel, murning eller bygg? Inga problem, vi söker i första hand rätt person. Erfarenhet av försäljning och bygg är meriterande men det är dig och dina personliga egenskaper som vi värdesätter mest.

.

Du är noggrann, driven och älskar att jobba med personliga möten. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och skapa nya kontakter. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Du har körkort (B).
Hos Tegelmäster finner du Sveriges ledande leverantör av tegel. Du kommer att jobba i en utvecklande miljö med arkitekter, byggherrar och entreprenörer. Din huvuduppgift är att jobba i de tidiga skedena i byggprocessen.

.

Är du snabb och prestigelös? En affärsmässig entreprenör som vill jobba nära kunden? Gillar du tanken på att sälja koncept och ta ett stort ansvar för slutresultatet? Då är du kanske vår nästa Tegelmästare?

.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Mölndal men jobba i stora delar av västra Sverige med Göteborg som hemmaplan.

.

Låter detta intressant? Skicka in en ansökan med CV och gärna ett personligt brev till jobb@tegelmaster.se.

.

Frågor? Kontakta Försäljningschef Stefan Wallmark, stefan.wallmark@tegelmaster.se, 073-506 37 23.